Kesintisiz Kolaylık

Merhaba

Yoğun emeklerden sonra Netdirekt yeni sitesini tamamladı. Hayırlı uğurlu olsun. Güzel olmuş; ellerine, yüreklerine sağlık. Bu günlere erişirken yapı, sistem ve insan olarak emeği şekillendiren tüm katkılara şükran duyuyorum. Sağolsunlar. Biliyorum ki bu büyüme, gelişme ve dönüşmenin temelinde “istek, inanç ve tutku” var. Bunun da bir bedeli var: Uykusuz geceler. Bu ilk yazıma kısa bir öykü ve bir mesajla başlamak istiyorum.

MC_Koordinator

“…Hazreti Musa çölde adamlarıyla birlikte giderken yolculuk uzar. Suları biter. Susuzluk dayanılmaz boyuta varınca adamları Hz.Musa’ya derler ki : “Ya Musa ! Suyumuz bitti. Ne yapalım ?”. Hz.Musa “Yağmur duasına çıkın” der. Yağmur duasına çıkarlar. Fakat yağmur yağmaz. Adamları tekrar Hz.Musa’ya gelirler ve “Ya Musa ! Dua ettik; ama yağmur yağmadı” derler. Hz.Musa: “Hendekler nerede ?” diye sorar. Adamları şaşırır ve “Ne hendeği ya Musa ?” derler. Hz.Musa sakin bir şekilde “Yağmurun yağacağına yürekten inanıyor olsaydınız dua etmeden önce hendekleri kazar ve yağmura hazır olurdunuz” der…”

Bu kısa öykü “istemenin önemini” ve “inancın gücü“nü anlatır. “Hazır” olmayı anlatır. Bir adım ötesinde “tutkulu olma“ya uzanır bu öykünün devamı. “Tutku” İngilizce karşılığı ile “Passion” aslında az da olsa eza ve cefa içerir. Tıpkı altı ay sonra beşinci yılını kutlayacak olan Netdirekt’in “Ustalık Yolculuğu”ndaki emekle yoğrulan girişimler gibi.Kuşkusuz bu süreçte Netdirekt’in en büyük destekçileri inanan, beraberliği istekle sürdüren değerli müşterileri olmuştur. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İnanç ve tutkuyla gelişen süreçte kalite, maliyet ve hız iyileştirmeleri bugün Netdirekt’in kendini rahatça sorgulamasına ve doğru yanıtları bulmasına olanak vermektedir. Netdirekt, kendine şu soruyu açık yüreklilikle sormaktadır: “Bizim varlığımızın nedeni ne ? Biz, Netdirekt olarak internet hizmetleri sektörüne nasıl bir katkı sağlayabiliriz ?” Yanıtımız çok net, sade ve iddialı.

“Biz, Netdirekt olarak, müşterilerimize tüm internet servislerinde kesintisiz kolaylık sağlarız”.

Bu iddialı ifadeyi bir misyon bildirgesi olarak bizden çok duyacaksınız. “Kesintisiz kolaylık” için ekstra girdileri göze alıp internet hatlarımızı iki ana servis sağlayıcıdan yedeklemeli olarak alıyoruz. “Kesintisiz kolaylık” için enerji kaynaklarımızı farklı arterlerden sağlarken aynı zamanda jeneratör ve sürekli güç kaynaklarımızı yüksek kapasiteli ve yedekli olarak her zaman hazır tutuyoruz. “Kesintisiz kolaylık” için veri merkezimizde amaca uygun en yüksek kalitede ürünleri, 7/24 hizmetlerle sürekli aktif tutuyoruz. “Kesintisiz kolaylık” için İzmir merkezli veri merkezi yapılanmamızı yurt içi ve yurt dışındaki diğer lokasyonlarla sürekli olarak destekliyoruz. “Kesintisiz Kolaylık” için bu modern yapılarımızı CubeCDN gibi diğer kurumsal yapı ve servislerle her yönden güçlendiriyoruz. “Kesintisiz kolaylık” için başta “Teknik Destek Operatörleri” olmak üzere tüm kadromuzla 7/24 işbaşında “hazır” oluyoruz. “Kesintisiz kolaylık” için kadromuzu sürekli eğiterek konularında uzman olmalarını ve işlerinde ustalaşmalarını hızlandırıyoruz.

Sözün özü; “Kesintisiz kolaylık” konusunda inanç ve tutkularımız yüksek. Bir gün bizi ziyarete gelirseniz bu tutkuyu “Netdirekt Ailesi” beraberliğinde “geleceği şekillendirme” gayretlerindeki özverili çalışmaları görürsünüz ve aşağıda yinelediğim “Kesintisiz Kolaylık” iddiamızı siz de tanığımız olursunuz ve inançla gönülden paylaşırsınız.

Biz, Netdirekt olarak, müşterilerimize tüm internet servislerinde kesintisiz kolaylık sağlarız. “

Başarı dileklerim ve saygılarımla.

Doç.Dr.Mustafa Copcu
Koordinatör

Leave a Reply